• MINĖJOME LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENĄ

    Vasario 10 dieną mokyklos salėje vyko šventinis renginys, skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti. Mokyklos direktorė Aistė Palinauskienė susirinkusiuosius pasveikino su artėjančia Vasario 16-ąja. Mokyklos bendruomenė sugiedojo Lietuvos valstybės himną.

    Renginiui mokiniai ruošėsi labai atsakingai. Jie keletą savaičių tai progai gamino vėliavėles, mokėsi dainų ir šokių. Darniai skambėjo 1-2 klasių ir priešmokyklinio ugdymo grupių mokinių atliekama daina „Piešiu aš Lietuvą“, trečių klasių mokinių daina „Gražiausios spalvos“, ketvirtų klasių – „Mano gimtinė“. Buvo deklamuojamos gražiausios eilės, skirtos Lietuvos gimtadieniui. Seniausią lietuvišką šokį „Sėjau rūtą“ pašoko pirmų klasių šokių kolektyvo „Upeliukas“ šokėjai, o lyrišką šokį pagal „Lietuvos“ ansamblio dainą „Šių naktelį, per naktelį“ sušoko antrų, trečių ir ketvirtų klasių „Upeliuko“ šokėjai. Ir pabaigoje, tai progai susibūręs pirmų klasių ansamblis, pritariant visai mokyklos bendruomenei, sudainavo dainą „Svarbiausi žodžiai“. Šventę vainikavo bendras šokis pagal Vido Bareikio dainą „Aš esu vėliava“. Mokiniai ir mokytojai džiaugėsi, kad yra Lietuvos piliečiai, ir kol bus gyvas lietuviškas žodis, tol gyvuos mūsų Gintaro Tėvynė...

    Skambant Vytauto Kernagio dainai „Baltas paukštis“, apkabinimais ir rankų sumušimais, smagių atostogų vaikams linkint, pradinukus ir priešmokyklinukus iš salės išlydėjo mokyklos direktorė Aistė Palinauskienė ir šokio mokytoja Raminta Maslinskienė.

    Renginį vedė mokyklos direktorė Aistė Palinauskienė. Scenarijų parengė mokyklos šokio mokytoja Raminta Maslinskienė.