• KALĖDŲ EGLUTĖS ĮŽIEBIMO ŠVENTĖ

    Gruodžio 8 diena, atrūkusi su balta pūga į mokyklos kiemą, padovanojo jaukią žiemos šventę mokyklos bendruomenei. Kalėdų eglutės įžiebimas – tai šventė, kai mokykloje apsigyvena pasakos ir stebuklai, skamba dainos ir trepsi kojos. Visas mintis pamažu užvaldo laukimas. Laukiame kažko neįprasto.

    Į mokyklos sporto salę dviejų priešmokyklinių grupių ir kiekvienos klasių grupės mokinius ir mokytojus pakvietė Pasakų Močiutė (šokių mokytoja Raminta Maslinskienė) ir jos talkininkai –  Nykštukai, šokėjai iš visų klasių. Eglutę įsižiebti galima buvo tik atlikus ne vieną linksmą užduotį, sudainavus dainelę (mokiniai paruošė su klasių mokytojais), kartu pašokus, pasakius komplimentų šios dienos pagrindinei veikėjai – Eglutei.

    Šventės paskutinis akordas – su l. e. p. mokyklos direktore Aiste Palinauskiene mokinių rastos staigmenos po Eglute: saldi dovanėlė kiekvienam ir paslaptinga dovana, kurią išpakuos su savo bendramoksliais.

    L. e. p. mokyklos direktorė Aistė Palinauskienė paskelbė Kalėdinio stebuklo laukimo šventės pradžią mokykloje, palinkėjo visų norų išsipildymo, džiaugsmo. Kad šventė tikrai teiktų džiaugsmo, dar liko laiko apmąstyti per metus nuveiktus darbus ir atsakingai baigti pradėtus.