• PAVASARIO ŠVENTĖ ATSKRIEJO Į PRADINĘ MOKYKLĄ

    Gegužės 19 dieną mokykloje vyko Pavasario šventė, į kurią susirinko muzikos ir šokio būrelius lankantys mokiniai ir jų tėveliai.

    Šventę pradėjo šokio mokytoja Raminta tokiais žodžiais: „Puiki ta gegužė. Svaigina trapi lapija, skleidžia pumpurus obelų sodai, vinguriuoja lakštingalų trelės, o visa žemė nuklota mažomis saulytėmis – saldžiomis pievų karūnomis. Pagaliau sulaukėme pavasario, o jau tuoj pat ir vasara“. Vaikų folkloro ansamblis „Želmenėliai“ (mokytoja Rūta Tamašauskienė) padainavo lietuvių liaudies dainą „Vai, tu pelėda“. Vėliau mokiniai ratavo ratelius, šoko liaudies šokius ir dainavo liaudies dainas. Šventę tęsė šokių kolektyvas „Upeliukas“ ir šiuolaikinio šokio grupė (mokytoja Raminta Maslinskienė), smagias daineles atliko vokalinis mišrus ansamblis (mokytoja Rūta Tamašauskienė). Savo vaikų pasirodymu džiaugėsi tėveliai ir visi koncerto žiūrovai. Koncerto pabaigoje visiems gražios vasaros, geros nuotaikos palinkėjo mokyklos direktorė Irena Sližauskienė. Mielą staigmeną koncerto dalyviai paruošė savo mokytojoms Ramintai ir Rūtai, joms skirdami dainą „Tau, mokytoja“.

    Mokytojos tėveliams linkėjo: „Auginsite gėles – lydės džiaugsmas. Auginsite medžius – lydės darbas. Auginsite vaikus – lydės laimė. Tegul Jūsų gyvenime žydi gėlės, auga medžiai ir krykštauja vaikai. Nuoširdus ačiū, kad šiandien buvote su mumis“.

    Kad dainos ir šokiai garsiau skambėtų, už pagalbą dėkojame mokyklos informacinių technologijų specialistui Audriui Gujui.

    Šventės organizatorės Raminta Maslinskienė ir Rūta Tamašauskienė