• ŠVENTĖS BELAUKIANT

    Kas paleido kaip margą drugelį
    Mane žemės žieduos paskraidyti,
    Kas pasaulin nežinomą kelią
    Man parodė? – Mamytė, mamytė! (Vytė Nemunėlis)

    Mama – vienas svarbiausių asmenų žmogaus gyvenime. Kiekvienam sava mama brangiausia ir gražiausia. Gerbti ir mylėti jas privalome visą laiką. Minint Mamų dieną, atiduodame visą savo dėmesį tik joms, kaip jos atidavė save augindamos vaikus ir besirūpindamos šeimos gerove.

    Mamos diena Lietuvoje švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį. Šią dieną išskirtinis dėmesys skiriamas moterims, kurios yra Mamos, Močiutės, Globėjos. Ta graži pavasario šventė skirta toms, kurios rūpinasi, puoselėja šeimos židinį.

    Trečių klasių mokiniai su savo mokytojomis iš anksto  galvojo, kaip ypatingai pasveikinti ir apdovanoti mamytes. Likus kelioms dienoms iki šventės, mokiniai dalyvavo edukacinėje programoje „Puodelis mamai“. Edukacija buvo apmokėta Kultūros paso lėšomis. Jos metu vaikai kruopščiai ir su begaline meile dekoravo puodelius, kuriuos ir padovanos šventės dieną. Tegul mamytės, gerdamos kvapnią kavą iš šio puodelio, jaus savo vaikų meilę, dėkingumą ir pagarbą.

    Jums, mielos Mamos, dėkojame už rūpestį, už tai, kad visur laiku suspėjate, kad visada galvojate apie vaikus, už tą didžiulį nerimą ir tylų tikėjimą jais. Būkite stiprios, sveikos ir laimingos!

    Trečių klasių mokiniai ir mokytojos