• Projektas „Gerumo nebūna per daug“

    3b ir 3c klasių mokiniai toliau tęsia pirmoje klasėje pradėtą projektą „Gerumo nebūna per daug“. Projekto tikslas – mokytis ne būti geresniam už kitą, bet būti geresniam už save ankstesnį. Prieš dvejus metus užsimezgė graži vaikų draugystė su Širvintų parapijos globos namų gyventojais. Pradinukai įvairių švenčių proga lankė senolius, jiems koncertuodavo ir užsiimdavo bendra veikla. Mažieji draugai kartu su seneliais spalvino medžių lapus, kūrė puošmenas Kalėdų eglutei.
    Spalio pirmą dieną pasaulyje minima Tarptautinė pagyvenusių žmonių diena. Pradinukai pagamino sveikinimo atvirukus, kuriuos perdavė 3c klasės mokinės Julijos mamai, Širvintų parapijos globos namų užimtumo specialistei Agnei Grybauskienei. Dėl ypatingų sąlygų mokiniai aplankyti senelių negalėjo, bet jų nepamiršo. Telydi juos laimė ir gera sveikata, tebūna jiems dar daug gražių ir džiugių dienų! Gera žinoti, kad dovanėlės pradžiugino senelius.
    Norisi tikėti, jog toks senolių ir mažųjų mokinukų bendravimas ugdo jaunų žmonių atsakomybę, pagarbą ir atjautą senyvo amžiaus žmonėms.

    3b ir 3c klasių mokytojos Svetlana Paliukėnienė ir Dalia Vinslauskienė