• TARPTAUTINĖ MOKYTOJO DIENA

    Spalvingais medžių lapais žemę nubarstęs antrasis rudens mėnuo atnešė gražią ir prasmingą šventę – Tarptautinę mokytojo dieną. Spalio 5 dieną mokyklos mokiniai skubėjo pasveikinti savo klasės ir dalykų mokytojų. Ketvirtų klasių mokiniai visiems mokykloje dirbantiems pedagogams dovanojo netradicines, iš balionų išlankstytas ryškiaspalves gėles. Muzikos mokytoja Rūta Tamašauskienė ir šokio mokytoja Raminta Maslinskienė kartu su mokiniais parengė staigmenų klasių mokytojoms: joms mokiniai dainavo skambias dainas, deklamavo eilėraščius, šoko smagius šokius. Mokytojus pasveikino mokyklos direktorė Irena Sližauskienė. Nuoširdžius sveikinimus ir gardžius skanėstus prie kavos puodelio skyrė Širvintų pradinės mokyklos tarybos nariai. Jų vardu Agnė Grybauskienė ir Ieva Kananovič mokytojams linkėjo sakyti kuo daugiau šviesių žodžių, šviesiais žodžiais pripildyti visų širdis.

    Tarptautinės mokytojo dienos proga sveikinimus nuo Širvintų rajono savivaldybės vadovų perdavė mero pavaduotoja Janina Pažusienė. Ji įteikė asmeninius kvietimus visiems mokyklos darbuotojams apsilankyti Širvintų baseine.

    Po pietų mokyklos mokytojai vyko į Taujėnų dvarą, esantį Ukmergės rajone. Nuo XVI amžiaus savo istoriją menančiame dvare pedagogai susipažino su jo ekspozicija, dalyvavo vienos iš dvaro savininkių Danguolės Stackevičienės vedamoje edukacinėje ekskursijoje.

    Nurimus šventės šurmuliui ir toliau po kojomis čežančiu lapų kilimu į mokyklą skuba mokyklos pradinukai... Mokinių šypsenos, jų tėvelių, buvusių mokinių bei visų sveikinusiųjų šilti žodžiai ir nuoširdūs linkėjimai tepalieka malonius prisiminimus ilgam!

    Ketvirtų klasių mokytojos N. Miliauskaitė, S. Paliukėnienė, D. Vinslauskienė, D. Skirmantienė